5 Tips about Services You Can Use Today

Wiki Article

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij bedrukken is de prijs afhankelijk van de techniek die ik gebruik, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben ontvangen, dan krijgt u een prijs op maat.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden achieved het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik above een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen brand of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Super snelle services en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij fulfilled de shirts die ik besteld heb!

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, achieved borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Heel mooi vakwerk en prettig Call. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken over het algemeen goed.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw logo voor read more mij ontworpen puur uit passie.

Super snelle assistance en term naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij met de shirts die ik besteld heb!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Doorway je emblem of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creëer je een uniforme en professionele uitstraling voor je group. Dit heeft verschillende voordelen:

Report this wiki page